Corporation

   

CINE SUNTEM, CE FACEM ȘI ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM

 

AFTER SALES - Este poate cel mai important segment și solid totodată dintr-un întreg aflat într-o permanentă dezvoltare și schimbare: INDUSTRIA CONSTRUCTOARE DE MAȘINI - Garant al tuturor promisiunilor din fiecare reclamă perfectă, susține și promovează prin servicii de înalt profesionalism utilizarea autovehiculelor în confort și siguranță maximă.
    INP este parte din acest segment solid, fiind un răspuns imediat, o soluție optimă și eficace, un partener de încredere și profesionist. Organizație creată în urma unui parteneriat în urma cu mai bine de 18 ani, însă modelată și adaptată după cerințele și specificul național, a impus un nou standard pe piața Automotive –After Sales, promovând o gamă completă și complexă de produse susținute de servicii tehnice prin excelentă, PROFESIONALE.
    ȚINTĂ CONSUMATORUL FINAL - am cautat și agreat parteneriate de succes cu cei mai mari și mai notorii producătorii din zona Industriei Constructoare de Mașini, astfel am adus nu numai cele mai bune produse specifice, cele mai inovatoare dar și soluțiile și serviciile acestora, promovând parteneriate reciproc avantajoase.
    Programe de training și sesiuni de Demo Session, participarea la Expoziții Internaționale dar și îmbunatățirea continuă a sistemului de lucru, echipei și a managementului sunt doar câteva elemente din transformarea organizației din ceea ce a fost către viitor, Certificarea ISO și Premiile atribuite fiind doar câteva din evidentele rezultate imediate.
    Pe modelul unei structuri corporative organizația își definește aspirațiile viitoare, acumulând valorile profesionale alături de un management sănătos și de viitor. Dincolo de dorința expresă de a intra pe alte piețe, organizația și-a proiectat viitorul și ca producător urmând ca în perioada următoare investițiile propuse să fie materializate ca atare.
    ACCESUL LIBER și imediat al CONSUMATORULUI FINAL la gama completă de produse și servicii este un proces continuu, deciziile bord-ului pentru 2010 susținând externalizarea sericilor de livrare și depozitare pe arii naționale mai compacte, îmbunătățind astfel timpul de livrare dar și costurile aferente.
    NEW – CATALOGUE are ca de fiecare dată elemente surpriză, date de prezentarea și susținerea unor noi articole cum ar fi scule și echipamente.
    REPREZENTANTAREA PRODUSELOR este de acestă dată un rezultat al discuților cu toți partenerii astfel atât Categoriile de Produse / Capitolele au fost restructurate dar și grupurile de produse în FUNCȚIE DE UTILITATEA lor imediată pentru un acces mai facil.
    La CATEGORII NOI – este de subliniat CATEGORIA SERVICII TEHNICE – susținute printr-un departament întărit în anul 2009 și a cărui activității au fost mult dezvoltate pentru toate echipamentele.
    O altă noutate este desigur deschiderea ofertelor și sericilor către utilizatorul privat de tip HOBBY prin accesarea unui nou serviciu de vânzare directă de tip ON-LINE.
    Va mulțumim pentru alegerea făcută dar și pentru increderea acordata de-alungul timpului.

INP TEAM

                …… The Professional Choice